Даішники, які неправильно паркуються, штрафуватимуть джипи біля міської ради?

«Як працівники ДАІ можуть контролювати парковки, якщо самі порушують?» – вважає Андрій Любецький.

Проблема парковок існує у кожному місті. Сьогодні можна безліч разів піднімати питання неправильного паркування. Але, якщо розібратися, цією проблемою мали би займатись не громадські діячі, а ДАІ. На жаль, як свідчать фотографії на виставці, що відбулась у Тернополі 11 жовтня, навіть працівники Державної автомобільної інспекції міста порушують правила паркування. Серед порушників є і відвідувачі міської ради, і службові машини Національного банку України.

За задумом організаторів, фотовиставка повинна прикрасити хол ДАІ, а тому фото, на якому даішники і самі порушують правила паркування, буде хорошим нагадуванням того, що правил дорожнього руху необхідно дотримуватись всім.

«На жаль, у Тернополі сьогодні порушують всі. Я із задоволенням приєднався до виставки фотографій, яка відбулась у нашому місті, і спеціально для неї зробив декілька знімків: клацнув позашляховик на переході біля міської ради і даішників посеред дороги біля ЦУМу» – розповідає Андрій Любецький.

Однією з вимог активістів було повернути на вулиці евакуатори, що на думку Андрія Любецького є неправильним, адже закон повинен бути одним для всіх, а не діяти вибірково.

Більше фото тут: http://vk.com/my_ternopil?w=wall-41598212_3772%2Fall

1 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image