Тернопіль: ВІЧЕ в понеділок 25 листопада 2013 року на 12.30

В понеділок 25 листопада у Тернополі відбудеться віче щодо політичної ситуації в місті. Захід розпочнеться в центрі міста о 12.30 біля пам’ятника Івану Франку по вулиці Сагайдачного. Організатор акції Андрій Любецький подав заявку про проведення заходу.

Хіба в “опозиційному” Тернополі все так добре? В той час, коли в Києві “опозиційні сили” скликають майдани, аби продемонструвати своє відношення до української влади, в Тернополі скликають віче, аби продемонструвати своє відношення до “опозиційної влади”. Це віче відкриє тернополянам очі на ті проблеми, про які вголос досі ніхто не мав сміливості говорити.

Отож, якщо Ви любите своє місто – приходьте, оскільки ми будемо говорити і найголовніше пропонувати вирішення наболілих проблем Тернополя. Ми чекаємо усіх небайдужих, які зневірились, але бажають змін, стомились від обіцянок влади і “опозиції”, хочуть правди і бажають приєднатися до одної згуртованої команди, яка буде працювати на благо міста Тернополя. Приходьте і приєднуйтесь!

На віче відбудеться презентація листівки з переліком проблемних питань в якій будуть запропоновані способи їх вирішення, а також буде представлено людей, які об’єднались в одну команду і мають намір злагоджено працювати для громади.

З повагою, Андрій Любецький.

viche

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image