В обласній раді буде нова фракція

andriy

Народні депутати Олексій Кайда та Олег Сиротюк зареєстрували проект Постанови Верховної Ради України про призначення чергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради на 25 травня 2014 року.

Я хочу запитати громади міста і області: на зміну прийдуть ті ж самі особи, які приймали бюджет цілий рік чи нарешті прийдуть нові обличчя? Чи готові ми до “Революції Розуму” коли до влади будуть приходити не мішки з грошима з найбільшою кількістю реклами, а громадські діячі, які не висять на білбордах, а віддали себе служінню громаді?

Якщо ж будуть вибори до обласної ради, то я буду приймати участь аби привести до влади нових людей та свою команду. Не шукайте нас на білбордах, або в агітаційних роликах по телебаченню – мільйонів на рекламу ми витрачати не будемо. Потрібно кардинально усе змінювати. Зважаючи на те, що люди шукають нові обличчя, я думаю мені і моїй команді під силу не тільки приймати участь у виборах, але й перемогти. Чергові вибори депутатів повинні бути прозорими, це і буде нашим Майданом. Я завжди підтримував тернополян і був тільки на їх боці. Як єдина протидія до опозиції та влади в Тернополі та області, наша команда бореться з незаконними будівництвами, незаконними заволодіннями гаражів по вулиці Текстильній, а тому ми можемо сформувати свою фракцію в обласній раді.

Команда “Тернопіль – моє місто”: Сергій Цвик, Тарас Білан, Наталія Карпишин, Ніна та Едуард Міляновський готова до змін.

З повагою, Андрій Любецький.
http://vk.com/andriy.lyubetskyy
https://www.facebook.com/andriy.lyubetskyy

Група “Тернопіль – моє місто”
http://vk.com/my.ternopil

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image