У Тернополі нові жертви “земельних” чиновників

Жертвами забудовників стали кілька десятків дерев, що мирно росли собі у парку «Топільче».

Ні для кого не секрет, що парк «Топільче» для нинішньої влади є великим будівельним майданчиком. За останні кілька років там як гриби «ростуть» нові будівлі. Проте це, що сьогодні можна було побачити прогулюючись його центральною алеєю виявилося просто жахом!

Ще минулого року можновладці «відтяпали» від тернополян частину парку «Топільче» і будівельна компанія «Престижбуд» розпочала зведення там багатоповерхового житлового будинку. «Житловий комплекс «Парк-Престиж» розташований у екологічно чистій парковій зоні поруч ТЦ «Орнава» – звучить реклама забудовника. Проте вдумайтеся, як цинічно звучить ця фраза – ще вчора це був парк, а сьогодні там багатоповерхівка у парковій зоні!

На плоті будови вивісили червоно-чорний прапор революції, очевидно щоб усі знали, що будівельники «патріоти» і не задавали зайвих запитань. Та чи за таке ми боролися на Майданах?

Сьогодні проходячи повз це будівництво жахнувся – будівельники почали обрізати дерева, що росли навколо і, очевидно, їм заважали. Проте ці дерева не знаходились на території будівельного майданчика – вони росли в парку!!! Підійшов і запитав у робочих, які проводили обрізку, хто сказав їм це робити? На що отримав відповідь – «всі запитання до прораба будови». Отже це робили не працівники парку чи комунальники, а забудовник. Як думаєте, він мав на це дозвіл???

«Жертвами» забудовника стали кілька десятків красивих дерев, що мирно росли собі у парку не один десяток років…і ще би росли якби не будівництво…

Дивіться фото і самі робіть висновки….. 

Сергій Цвик, 12.03.2014.

Фото0047                    

Центральна алея у парку "Топільче"
Центральна алея у парку “Топільче”

Фото0046Фото0047Фото0049Фото0053Фото0054 Фото0055Фото0056

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image