Міська рада Тернополя називає місто містечком?

У відповідь на лист Тернопільської міської ради громадські активісти Андрій Любецький, Тарас Білан, Наталія Карпишин, Тарас Герман, хочемо повідомити:
http://rada.te.ua/novyny/22017.html

Цитата:
В Україні стартувала президентська виборча кампанія, яка фактично дала початок наступній парламентській та виборам до місцевих рад. Те, що чимало політичних аутсайдерів у Тернополі активізувались цією весною видно з публікацій в інтернеті та пресі. Колишні посадовці і колишні політики, колишні громадські діячі і колишні вічні кандидати на всеможливі посади не гребують засобами, щоб нагадати про своє існування.
Відповідь:
Я, Андрій Любецький, краще буду вічним кандидатом, але на стороні громади.

Цитата:
«На майдані з’явилась стіна ганьби міськради» – читаємо на сайті «20minut.ua» про чергову видовищну акцію, яка мала б привернути увагу до місцевих правдошукачів.
Відповідь:
Мало того Тернопільска міська рада активно сприяє наповнеюю “стіни ганьби”.

Цитата:
Перший рядок статті все пояснює. «На стендах, де раніше були фото загиблих на Майдані, тепер розмістили інформацію про вкрадені у дітей майданчики, про річний задекларований дохід міського голови та його родини…». Для громадських активістів, які придумали «стіну ганьби» революція закінчилась і її герої вже забуті. Їх фотографії для них не важливі. Бо вони зробили свій підсумок Євромайдану. І цей підсумок простий – особистий піар на революційній темі.
Відповідь:
Хіба не для міської ради молоді активісти є наркоманами і провокаторами? (див. відео https://www.youtube.com/watch?v=WDpy5Hg5cfU)

Цитата:
Мітингова демократія – це чудова форма для гуртування людей навколо реальних проблем. Але чомусь у виконанні окремих містечкових політиків вона вироджується у піар заради піару.
Відповідь:
Якщо ми містечкові політики, то з логіки Тернопільської міської ради наше місто лагідно називається містечком.

Цитата:
Громадські активісти, які почули наближення виборів, зосередили свою критику саме на міській раді – адже саме там мріють себе побачити понад усе завтра. Чомусь не чути критики, пікетів, розслідувань і «виведення на чисту воду» щодо тих, хто був основою режиму Януковича – Прокуратуру, міліцію, СБУ, податкову, архбудконтроль, ДАІ, перевіряючі органи, про свавілля яких так модно говорити політикам-популістам у їх вуличних виступах. Говорити “в загальному”, для красивого слова. Бо інакше під всіма цими установами давно мали б стояти «стіни ганьби» зі свідченнями і документами, фотографіями і журналістськими розслідуваннями. Та завдання «активістів-правдолюбів» не встановити правду чи сприяти покаранню винних. Їх мета – стати депутатами і посадовцями міської ради. Не гребуючи засобами…
Відповідь:
В міській раді взагалі читають газети, зокрема “20 хвилин”? Громадські активісти в жовтні пікетували прокуратуру, а рішенням заступника пана Турського представники міліції розігнали мітинг. Нещодавно пікетували міліцію.

Як додаток хочеться сказати, що міська рада є органом самоврядування, а не клубом по розподілу земельних ресурсів, і запитати хто з чиновників час від часу здирає інформацію з “стіни ганьби”?

Щиро, Андрій Любецький, Тарас Білан, Наталія Карпишин, Тарас Герман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image