Тернополяни на армію направили більше 13 мільйонів гривень

На підтримку української армії платники податків, які перебувають на обліку у Тернопільській об’єднаній ДПІ, у першому кварталі 2015 року спрямували 13 млн. 284 тис. гривень військового збору.

Нагадаємо, що справляння військового збору (1,5%) продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Володимир Гузенков, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ТОДПІ інформує, що у 2015 році об’єктом оподаткування військовим збором є доходи, які визначаються по аналогії з доходами, що є об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

«Враховуючи ситуацію в країні та актуальність призначення цього платежу, платники з громадянським сумлінням ставляться до нарахування і сплати стратегічно важливого збору. Про позицію громадян свідчить стабільна динаміка надходжень податку на підтримку армії від представників усіх сфер економіки», – зазначив він.

Відмітимо, що з 1 квітня запроваджено оновлену форму № 1ДФ, у розділі II якої податкові агенти відображають інформацію про військовий збір.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь у Центр обслуговування платників за адресою: Білецька 1 та за телефоном: 43-46-46.

 

Відділ комунікацій Тернопільської об’єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image