Інформація по роботі сервера ДФС

Щодо помилки відправки і отримання документів (звітів, податкових накладних, додатків 2) до ДФС повідомляємо, що всі звіти, ПН, додатки 2 в ДФС відправляються на сервер ДФС. Це означає, що якщо сервер ДФС не працює то звіти прийняті не будуть скільки б Ви їх не відправили. Відправляти документи поки сервер не запрацює сенсу немає. Перед відправкою рекомендуємо перевірити наявність з’єднання з сервером ДФС як описано нижче. Ми розмістимо повідомлення про відновлення роботи в даній статті.

Станом на 12.01.2018 14.00 Більшість сервісів працює. По документам без квитанцій рекомендуємо відправляти документи повторно до отримання квитанцій.

Відправка звітів, ПН, додатків 2 (сервер ДФС) – працює з перебоями!
Відправка звітів до Пенсійного фонду України – працює з перебоями!
Відправка звіті до Єдиного вікна – працює з перебоями!

Відправка звітів до Державної Служби Статистики – працює!

Станом на 11.01.2018 17.00 Інформації щодо відновлення роботи серверів немає, а отже ми рекомендуємо не виключати можливість роботи в суботу і неділю. Телефон технічної підтримки (0352) 401015 буде працювати в суботу.

Станом на 11.01.2018 16.30 ДФС офіційно повідомила, що на рівні серверів податковї є проблеми з мережевим обладнанням. Проблеми обіцяли вирішили до кінця вчорашнього дня, але прийом документів досі не працює.

Станом на 11.01.2018 12:30 сервер ДФС не працює. Відповідно не приймається і не відправляється жодна податкова звітність, податкові накладні, або додатки 2. Перед відправкою звітів до ДФС рекомендуємо перевірити працездатність сервера ДФС. Для перевірки доступу до сервера потрібно перейти в розділ “Адміністрування”, відкрити “Параметри системи”, перейти на вкладку “Документообіг” і натиснути кнопку “Перевірити з’єднання”.

Тексти помилки:

Перевірка з’єднання з СДО пройшла успішно.

При перевірці з’єднання із сервером ДФС виникла помилка:
Помилка з’єднання з віддаленим сервером

означає, що поки присутня дана помилка, відправляти будь-які документи в ДФС немає змісту, оскільки прийомний шлюз на рівні податкової не працює.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image