Після 9 травня в Тернополі буде народний мер

7 травня міський голова не прийшов до громади, пояснивши це підготовкою до 9 травня. Мабуть варто нагадати громаді, що проблему з 9 травня зробили саме політики з ВО “Свобода”. Історія нашого міста тісно переплетена з Великою Вітчизняною Війною: тут проходили наймасштабніші танкові бої. Багато вулиць було названо в честь героїв війни. Згадати лише Миколу Карпенка, який загинув у бою. Навіть серед багатьох “свободівців” діди воювали на фронті. І з цього “Свобода” зробила ганебне шоу? Кажуть, вони борються з СССР. Гарно ж патріоти знищують парки, а продаючи комунальне майно та землю лише набивають свої кишені зеленими президентами.

А чому мовчать тернополяни? Кажуть, не можна виступати проти патріотів? Та які це патріоти? То якщо хтось вдягнув вишиванку, то став патріотом? Ні, це не так.
Зірване 9 травня кожного року для Тернополя – це ганьба. Це місто найбільше постраждало за роки війни, а на пагорбі біля літака полягли тисячі українців, росіян, білорусів. Кожного року завдяки ВО “Свобода” тут скандали, які підривають довіру до українців у світі. Знищуючи свою історію, ми позбуваємося майбутнього. Народ без історії не існує.

ВО “Свобода” називає людей, які противляться владі “тягни баксів” сепаратистами. А що робити, якщо ціле місто спротивиться владі? Оголосити всіх сепаратистами?

То ж я, Андрій Любецький, хочу заявити, що якщо ВО “Свобода” знову зробить проблему з 9-го травня для Тернополя, то громада висловить недовіру міському голові та влаштує “Свободі” такий Майдан, як влаштували Януковичу. Ми оголосимо позачергові вибори міського голови та депутатського корпусу. І тоді буде в Тернополі народний мер, який буде дбати про тернополян, а не про “президентів”.

Щиро, Андрій Любецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image