Хто насправді осквернив пам’ятник Степана Бандери?

Читаючи звернення міської ради, яке з’явилось одразу ж після самого акту вандалізму (http://rada.te.ua/novyny/23050.html ) в мене з’явилась одна думка. Стало цікаво, а хто з провокаторів “Свободи” міг впасти настільки низько, аби оскверняти пам’ятник Степану Бандері?

Хтось скаже що я здурів, але точно не я. Я лише напишу припущення, які наштовхнули мене на таку думку.
В 2013 році сталась одна дивна історія. В лютому були вибори депутата міської ради на окрузі по вулиці Київській. Одного дня дивним чином на одному з під’їздів з’явилися пофарбовані заклики проти ВО “Свобода”. По всьому місту всі як один почали говорити про намір якихось впливових сил зірвати вибори і не допустити перемоги опозиціонеру. ВО “Свобода” одразу стали жертвою в очах виборців. Згодом вибори виграв представник опозиції, а провокатора так і не знайшли. А чи шукали? Логіку хтось розуміє?

В Тернополі зараз потрібно підігріти суспільство, стравити один на одного, а це гарно вміє ВО “Свобода”. Шукаєте зухвалі неправомірні дії, які зневажливо можуть зачепити кожного тернополянина? Найпростіше це оскверняти пам’ятник Бандері, аби мати хоч якийсь доказ існування провокаторів зі Сходу в Тернополі, або як виправдання собі на 9-те травня. Я припускаю, що хтось умисно це зробив з пам’ятником Бандері, який знаходиться під обласною радою аби підігріти в нас ненависть і нетерпимість. Чи Ви думаєте, що невідома група провокаторів купляла би білети в Тернопіль зі сходу України (орієнтовно біля 100 грн. за білет), аби облити пам’ятник Бандері “зеленкою” (максимум за 10 грн.)?
Пахне дешевим піаром. Ганьба.

Щиро, Андрій Любецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image