Робота в системі E-data для бюджетників

Сайт e-data.gov.ua працює в тестовому режимі. Це значить, що реєстрація на даний момент є не обов’язкова.

На даний момент це вся інформація, яка є по системі E-data. В нас немає жодної іншої додаткової інформації, тому не потрібно телефонувати на телефони служби підтримки програми “Мій електронний документ” за додатковими роз’ясненнями.

edata

Консультації щодо роботи з сайтом e-data.gov.ua надаються адміністраторами сайту за телефоном (044) 206 56 96

Увага! Якщо у Вас немає спеціалістів, які можуть це зробити, або Ви не знаєте як виконати дії то в цьому випадку треба замовити стандартний платний виїзд по телефону (0352) 513 513

Для зміни формату ключів потрібно зробити таке:

Формат ключів, який підтримує портал «Є-Дата» http://e-data.gov.ua/, відрізняється від формату ключів АЦСК «Україна». Для того щоб мати можливість використовувати ключі та сертифікати, видані АЦСК «Україна», на порталі «Є-Дата», Вам необхідно виконати їх конвертацію.

Для конвертації необхідно завантажити архів «KeyConverterSetup.zip», розпакувати його та у створеному каталозі «KeyConverterSetup» запустити програму конвертації «KeyConverter.exe».

У вікні програми конвертації (рис.1) вкажіть такі дані:

  • У полі «Особистий ключ підпису» виберіть файл особистого ключа цифрового підпису (ім’я файлу для прикладу:  90000012_1234567888_DS150831195810.ZS2, де 90000012 – код ЄДРПОУ  Вашого підприємства; 1234567888 – ІПН співробітника, на якого створено ключ; далі – символи у назві файлу індивідуальні для кожного ключа; тип файлу має бути – ZS2).
  • У полі «Особистий ключ шифрування (за наявністю)» виберіть файл особистого ключа шифрування (якщо у Вас є сертифікат шифрування).
  • У полі «Пароль ключа підпису» введіть пароль захисту особистого ключа цифрового підпису.
  • У полі «Пароль ключа шифрування (за наявності)» введіть пароль захисту особистого ключа шифрування (якщо у Вас є сертифікат шифрування).
  • В поле «Ключовий файл, що буде збережений в форматі, сумісному з порталом «Є-Дата» буде автоматично виведено ім’я файлу особистого ключа «Key-6.dat».  Увага! Змінювати назву файлу «Key-6.dat» заборонено. Файл «Key-6.dat» буде створено в каталозі, в якому розміщено ключі АЦСК «Україна».
  • key_converter

Після вводу даних натисніть кнопку “Конвертація ключа”. На екрані з’явиться інформаційне повідомлення з результатом виконання конвертації.

Зверніть увагу: якщо Ви вводите два ключі (цифровий підпис и шифрування) і паролі цих двох ключів відрізняються, то пароль захисту створеного ключа буде відповідати введеному паролю ключа підпису.

Після конвертації ключа (створення ключа «Key-6.dat») Ви можете пройти процедуру реєстрації Вашого підприємства на порталі «Є-Дата» http://e-data.gov.ua/, використавши саме цей ключ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image