Як дочекатись квитанції?

Всі квитанції про прийняття, або не прийняття звіту формуються на рівні Державної Фіскальної Служби. Це значить що ні Ви, ні ми і ніхто інших не має будь-якого впливу на швидкість приймання документів та відправку квитанцій. В зв’язку з вірусною атакою всі сервери перевантажені через те, що платники, які постраджали від вірусу завантажують всю базу втрачених податкових накладних з серверів ДФС. Через це навіть ті платники, які не постраждали від вірусу не можуть завантажити зареєстровані контрагентами податкові накладні. В даному випадку на формування звітності по ПДВ рекомендується використовувати дані з витягів.

ПДВ:
Термін подання: Останній термін подачі декларації – 20-те число.
Ситуація з квитанціями: 
Квитанції на декларацію приходять з затримкою 1-2 дні.

ЄСВ:
Термін подання: Останній термін подачі додатків – 20-те число.
Ситуація з квитанціями: Квитанцій на ЄСВ приходять з затримкою до тижня часу.

Податкові накладні та додатки 2:
Термін подання:
для податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних, складених з 1 по 15 календарний день (включно) календарного місяця, – до останнього дня (включно) календарного місяця, в якому вони складені; для податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних, складених з 16 по останній календарний день (включно) календарного місяця, – до 15 календарного дня (включно) календарного місяця, наступного за місяцем, в якому вони складені. Документи приймаються до 23.00 кожного дня.
Ситуація з квитанціями: Квитанція 1 про реєстрацію приходить мінімум як 1 день з моменту відправки ПН. Це значить, що якщо на наступний день до Вас не прийшла квитанція про реєстрацію це може означати що ПН не буде прийнята на рівні ДФС. Відправивши ПН на реєстрацію 15-го, 30-го, або 31-го числа, тобто в останній день Ви ризикуєте не зареєстувати ПН в ДФС через перевантаження серверів. Якщо у Вас виникають труднощі при відправці додатків 2 телефонуйте на лінію консультацій (0352) 401015.

Увага! Не відкладайте відправку звітів, або податкових накладних на останній день! У випадку відсутності квитанцій рекомендується повторно відправити той звіт, який був відправлений до того ще раз, або до тих пір, доки не отримаєте квитанцію. Навіть якщо на рівні ДФС завис якийсь з серверів відповідальним за неприйняття документу є бухгалтер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image