Подбайте про захист від вірусної атаки

Влітку 2017 року була здійснена масштабна вірусна атака на корпоративний сегмент України. Якщо Ваш ПК не працював в той момент, або Ви не стали жертвою кібратаки рекомендуємо подбати про захист свого ПК в майбутньому, адже не зважаючи на менші масштаби вірусна загроза нікуди не ділась.

Вірус, який самовільно завантажувався на ПК шифрував файли, які знаходились на ПК. Відновленння інформації було можливе за наявності паролю, за який невідомі хакери вимагали 300 доларів США. Втім, навіть ті, хто перераховував кошти зловмисникам не завжди отримував потрібного паролю.

Можна з впевненістю сказати, що атака була розрахована на великі міста з високою діловою активністю, оскільки в більшості постраждали великі корпорації та підприємства. В критичний момент колектив ПП “ЮТА” зробив все можливе для вирішення ситуації і допомоги нашим клієнтам. Ми завжди дбали про безпеку наших клієнтів та дотримувались максимально можливих стандартів захисту. Частина наших клієнтів була захищена від даної загрози під час атаки, втім, є і такі кого вірус не зачепив і сподіватись що загроза минула ми не рекомендуємо.

Ми пропонуємо нашим клієнтам захистити своє робоче місце від загрози MS017-010:Petya/Petya.A/NonPetya та інших. Для того ми пропонуємо провести ряд заходів для мінімального захисту Вашого робочого місця.

Пропозиція по захисту ПК від вірусної атаки:

Для 1 комп’ютера: Для мінімального захисту потрібен захист від можливих загроз. Спеціалісти ПП “ЮТА” проводять мінімальний аудит та встановлюють захист проти загрози MS017-10 на 1 ПК користувача.

Вартість послуги для клієнтів ПП “ЮТА” – 90 грн. за 1 ПК (для користувачів інших систем вартість послуги становить 270 грн. за 1 ПК)

Для мережі з 2 та більше комп’ютерів: Якщо у Вас мережа з декількох ПК ми пропонуємо встановити захист для кожного ПК та встановити додаткове мережеве обладнання відповідно до кількості ПК з фільтрами захисту від вірусної атаки. Ця дія допоможе уникнути більшості вірусних атак на мережу.

Вартість послуги для клієнтів ПП “ЮТА” – 90 грн. за 1 ПК (для користувачів інших систем вартість послуги становить 270 грн. за 1 ПК) + вартість мережевого обладнання індивідуально відповідно до кількості ПК. Ціна обладнання орієнтовно від 1500 грн.

Для мережі більше десятка комп’ютерів: Якщо у Вас більше десятка ПК в мережі ми рекомендуємо подбати про захист корпоративної внутрішньої мережі. Для захисту корпоративної мережі використовуються обладнання фірми CISCO, який забезпечує найвищий ступінь захисту від зовнішніх атак.

Вартість послуги для клієнтів ПП “ЮТА” – 90 грн. за 1 ПК (для користувачів інших систем вартість послуги становить 270 грн. за 1 ПК) + вартість мережевого обладнання індивідуально відповідно до кількості ПК. Ціна обладнання орієнтовно від 5000 грн.

За довідками звертайтесь за телефоном (0352) 401015.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image