Здача звіту ЄСВ по новому бланку

Новий бланк по ЄСВ знаходиться в версії програми 11.00.014. Для того, щоб побачити нові колонки звіту в таблиці 5 потрібно відкрити таблицю 5 і натиснути так, як намальовано на малюнку нижче:

Податкова повідомляє, що звіти, які були не прийняті 13.09.2018 потрібно відправити ще раз. У зв’язку з технічним збоєм звіти з єдиного внеску, по яким сформовано негативну квитанцію №2 13.09.2018 з 9.30 по 16.55, потребують додаткової обробки. Просимо платників повторно надати такі звіти для коректної обробки. http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/351102.html

Якщо працівник у звітному місяці був переведений на іншу постійну роботу, то на нього в таблиці 5 формуємо два рядки. Першу – з датою закінчення роботи зі старої посади (без заповнення графи 17(!)), другу – з датою початку роботи з нової посади. При цьому в графі 16 по обох рядках указуємо реквізити наказу (розпорядження) про перевід. Зауважте, що дати закінчення роботи з попередньої посади й початку роботи на нової, на яку його перевели, не повинні збігатися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image