Надходження зростають

У Тернопільській об’єднаній державній податковій інспекції інформували, що впродовж січня–березня поточного року бюджет міста Тернополя отримав майже 216 млн грн податкових надходжень. А це майже на 59 мільйонів більше, як за такий же період минулого року.
Більша частина надходжень – це податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 130,5 млн грн, ще 39 млн грн поступило єдиного податку, 19,5 млн грн – акцизу. А землекористувачі внесли до бюджету 21 млн грн плати за землю. Ще 3,6 млн грн податку на нерухоме майно сплатили власники житлової та нежитлової нерухомості, а за елітні авто бюджет отримав понад 320 тисяч гривень транспортного податку.
Також, в інспекції інформували, що залишилось менш як місяць, щоб задекларувати отримані у 2016 році доходи. Останній день подання декларацій про майновий стан і доходи – 3 травня. З початку деклараційної кампанії уже подано 1576 декларацій, з яких 563 – подано громадянами, які зобов’язані їх подати та 1013 декларацій – для отримання податкової знижки. Бюджети отримають 3 млн 255 тис грн податку на доходи та військового збору. Натомість, громадянам, які мають намір використати своє право на податкову знижку, буде повернуто 1 млн 743 тис грн раніше сплаченого податку.
Отримати докладні консультації та практичну допомогу у заповненні декларацій можна у Центрі обслуговування платників. Телефон для довідок 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


CAPTCHA Image
Reload Image